Kjo është vajza qe ndau vëllezërit Mziu nga gratë e tyre (video)

Në emisionin Kojshia Show mysafirë ishin vëllezrit Mziu, ku ndër të tjera një vajzë hyri dhe ua prishi emisionin, duke iu thënë se ata kishin pasur lidhje me të.Shkruan vizioni.info
Shikojeni frikën e vëllezërve Mziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *