A është pishman Roberti për fjalët që ka thënë për Tunën dhe Patrisin

Robert Berisha është pa diskutim një prej personazheve më të drejtpërdrejta në showbizzin shqiptar.
Asnjëherë nuk është kursyer ka dhënë përgjigje të caktuara, madje as kur ka qenë në pyetje familja e tij.

Ai ka pas raste kur për vëllain Patrisin dhe kunatë e tij Tunën është shprehur goxha ashpër e pa dorëza.
Megjithatë, ai në emisionin #gjesi në T7 është shprehur se nuk është penduar për asnjë deklaratë të dhënë deri më tani.

῝Qata çka e thom nuk e tërheku. Mos m’nguc për do sene që s’kom qejf me m’nguc se unë foli”, ka thënë ndër terash Roberti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *