Maturantja nga Skenderaj lë në ‘hije’ të gjitha, me motive kombëtare në mbrëmjen e maturës

Jemi në muajin kur klasat e dymbëdhjeta përfundojnë shkollat e mesme dhe ajo që shërben si përmbyllëse e rrugëtimit tre-vjeçar është mbrëmja e maturës.Për këtë natë ata përkujdesen që të duken në mënyrën më të mirë të mundshme.

Janë vajzat ato që mundohen më shumë për këtë ceremoni e që mundohen të paraqiten sa më veçantë.E në dukje të veçantë ka shkuar edhe nxënësja nga Skenderaji e cila ka zgjedhur të shkojë në mbrëmje të maturës me veshje kombëtare./Orainfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *