Çfarë fshehtësi për Gilin e di Prishtina

Nëse ka një këngë për Prishtinën dhe ku Prishtina duket ashtu siç është, e bukur dhe nostalgjike, është kënga që Gili e solli disa vite pasi Prishtina u çlirua.
Këngëtarja e njohur i kushtoi këngë Prishtinës menjëherë pas luftës së fundit në Kosovë, me tekst nga Ilir Berani.

“Rrugëve të këtij qyteti, unë e pata dashurinë, fshehtësinë e di, Prishtina…” janë vetëm disa fraza të këngës së njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *