Kush është këngëtarja e njohur shqiptare në këtë foto?

Këngëtarja në foto ka vite që sjell projekte muzikore për publikun shqiptar dhe pëlqehet shumë.
Ajo publikon këngë në zhanrin popullor dhe ka një zë të veçantë.

Bëhet fjalë për Shyhrete Behlulin.

Shyhretja, në shumë intervista ka treguar se karrierën e kishte nisur si 16-vjeçare dhe meqë gjithmonë kishte kënduar këngë patriotike, populli kishte menduar se e kishin vrarë pas protestave të vitit 1981.

Nga martesa shumëvjeçare, Shyhretja dhe Luli kanë tri vajza dhe një djalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *