Një histori Iufte, Naim Abazi tregon sikletin më të madh të jetës (VIDEO)

Javën që lamë pas, këngëtari Naim Abazi, ishte protagonist i intervistës “Qitja Pikën” në Prive.

Gjatë kohës sa po i përfundonte fjalitë, atij iu kërkua të tregonte se cili kishte qenë sikleti më i madh në jetën e tij, ndërsa ngjarja që tregoi lidhet me luftën.

“Ka qenë Iuftë dhe unë kisha Mihrijen në veturë dhe dy kunatat e mia dhe nuk e dija se çfarë do të bëhet. Kisha siklet sepse kisha përgjegjësi edhe për jetën e tyre”, ka thënë Abazi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *