A e keni parë “Dritën” e Familja Moderne, kur ishte e re, ja sa e bukur dukej ajo (Video)

Kaq e bukur dukej dikur Myrvete Kurtishi.
Është zonjë e teatrit, filmit dhe televizionit.

Aktorja nga Gjakova, Myrvete Kurtishi është emër shumë i njohur, që ia ka falë jetën artit, shkruan “Kosovarja”.
Dihet që karriera e aktores është e gjatë dhe se ajo në pjesën më të madhe të shfaqjeve ku ka marrë pjesë, ka pasur rol kryesor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *