Shikoni çfarë bëri greku 63 vjeçar për të vjedhur vëmendjen në Kanë (Video)

Në mesin e shumë yjeve që parakaluan në festivaline Kanës kishte dhe nag ata që nuk i njihte askush. Këtë herë nëj çift ka zgjedhur një mënyrë të çuditshme për të vjedhur vëmendjen.

Bëhet fjalë për milionerin grek Milos Kanta dhe një shoëgirl nga Portugali, të cilët tërhoqën vëmendjen me një propozim për martesë. 63 vjeçari i ulur në gjunjë i ka dhuruar unazën e martesës të dashurës së tij 25 vjeçare.

Ky propozim vjen 6 javë pasi ata të dykishin filluar romancën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *