Xheisonit Baftit Po I Ndërtohet Shtëpia Por Tani Tarameles I Ndodhë Më E Keqja (Video)

Xheisonit eshte duke ju ndertuar shtepia por tani i ndodh kjo gje ne llogarin ku po tubohen parat per Taramelen e famshem si duket ka ngecur per momentin kampanja e organizuar nga Alketa Vejsiu duket se tani ka ngecur pak pasi ajo kampanj eshte hapur me 27 prill dhe tani ka shkuar fiks 1 muaj qe per momentin jan mbledhur vetem 16.649$ per gjeniun e vogel te famshem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *