‘Nuk do më hiqet kurrë nga mendja’, si u prish dasma se krushqit donin këngë për Sali Berishën

Ajo numëron 50 vite jetë vetëm karrierë. Irma Libohova këtë herë ka folur për një moment që nuk do i hiqet kurrë nga mëndja.
Ajo ishte e ftuar si këngëtare në një dasmë goce dhe dasma ishte prishur për bindje politike.

“Njëra nga historitë që nuk do ta harroj kurrë dhe ju lutem mos më kërkoni se ku ka ndodhur, por në një qytet të Shqipërisë ishte dasmë vajze, vajza e bukur si drita si yll ishte nusja. Por vjen krushqia dhe më vjen një pusullë ku më kërkon të këndoj një këngë për një figurë politike. I thash që duhet t’i thuash të zotit të dasmës sepse nuk jemi në dasmë për të bërë politike, i thash jemi në dasmë për qejf dhe nuk kanë lidhje këto këngë. Ai më tha që duhet të ma këndosh. D.m.th shkurt krushqit ishin të PD-së ndërsa njerëzit e nuses ishin përfaqësues të PS-së.

Mbasi e kërkuan këtë këngën dhe unë nuk e këndova sepse nuk u pajtuan të zotët e dasmës u hodh një shishe vere si shkarazi nga tavolina e krushqve në piste aty. U kuptuam menjëherë arsyeja dhe u prish dasma. Krushqit u ngritën dhe ikën sepse u mor vesh motivi. U prish dasma për arsye politike. Tani nuk besoj se është kaq e fortë ndjesia për këtë rast po flasim për shumë vite më përpara. Njerëzit janë ndërgjegjësuar”, tha Irma në emisionin “Thumb”. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *