Pas skandalit të fundit, Loredanes i ndodh diçka e papritur

E pa besueshme çka i ndodhi Loredana Zefit.
Loredana Zefi është shndërruar në një personazh shumë të diskutuar të shoubizit në Kosovë, Shqipëri e Zvicër.

Emri i saj për shumë ditë ishte në krye të lajmeve.
Arsyeja që e aktualizoj reperen nga Ferizaji me banim në Zvicër, ishtë skandaloze.

Ajo, u vendos në qendër të vëmendjes për shkak të siç u tha, mashtrimit të një çifti zvicëran.
Media dhe opinioni dolën kundër Loredanes, duke e gjykuar rëndë veprimin dhe sjelljen e saj.

Por, vetem pak ditë më pas gjithçka i është kthyer normalitetit, madje asaj i është rritur ndjeshëm numri i ndjekësve dhe komenteve, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *