Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë Alkohol (VIDEO)

Ramadan Krasniqi në një intervistë të bërë në emisionin Sevenbizz tregoi për organizimin e dasmës së djalit të tij.
Dasma e tij do të ketë 1000 mysafirë dhe nuk do te ketë alkohol ne dasëm.
E për këtë Dani a një arsye shumë të fortë që e zbuloi për ne:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *