Mihrije Braha: Kur po më shohin në rrugë, po më thonë se qenke më e bukur se sa të gjithë vajzat shqiptare

Këtë javë n’ Kosovë show ka qenë mysafir biznesmeni nga Vaushtrria Naser Imeri i cili drejton një zingjir biznesesh.

Është tejet human deri në 300 mijë euro në vite ndanë për bamirësi, mbi 500 punëtorë numron gjithêsej.

Aty ishte dhe Mihrija mysafire befason me deklaraten e saj ku thot po më shohin në rrugë, po më thonë se qenke më e bukur se sa të gjithë vajzat shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *