Ndodh e papritura! Pajtohet Safetja e Motrave Mustafa

Pyetje e gjatë, apo jo? Epo, si pyetja e vënë në titull, ashtu edhe kjo çështje e diskutuar kaq shumë poshtë e lartë.
Prishja e Motrave Mustafa me Shyhrete Behlulin ka shkaktuar një debat të gjerë mes fansave të të dy palëve dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Akuza për kopjimin e idesë së këngës për nënë drejt këngëtares Shyhrete Behluli, është lëshuar nga Sahide Mustafa, e cila edhe po sjell fakte dhe po e mban ndezur këtë çështje.
E, në asnjë moment nuk e kemi parë të përfshirë në këtë mes motrën më të madhe të Sahides, Safeten. Ajo po hesht.

A thua a po pajtohet dhe a po i pëlqen kjo klimë e krijuar? Ndryshe, Safetja njihet si grua shumë e qetë, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *