Humoristi i njohur Cima imiton Feron, do të shkriheni së qeshuri

Humoristi Rasim Thaqi Cima është një humorist i njohur shqiptarë i cili na bën të gjithë të qeshim me vidjott e tij humoristike. Ai është shumë aktivë në rrjetet e tij sociale.

Ai duke pos tuar gjëra të ndryshme të humorit ku shpesh bëhen pjesë e humorit të tij dhe këngëtarët e njohur të estradës shqiptare dhe kosovare.Rasim Thaqi Cima së fundmi, ka pos tuar një vidjjo ku shi het duke imituar reperin e njohur Fero, e cila ka bërë mjaftë të qeshura për ndjekësit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *