Këngëtarja Violetë Kukaj ndahet nga bashkëshorti, kërkon divorcin në gjykatë

Këngëtarja shumë e dashur për publikun dhe që ndër vite ka sjellë hite, Violeta Kukaj prej kohësh është përfolur nga mediat kosovare se është ndarë nga bashkëshorti.
“Prive.al” ka arritur të mësojë nga burime shumë të sigurta pranë këngëtares se çështja tek tani ka mbërritur në gjykatë.

Sipas “Prive”, zyrtarisht ish-çifti ka marrë vendimin që të shkurorëzohen në gjykatë.
Mësohet se seanca e parë e divorcit është mbajtur në datën 11 të këtij muaji dhe një tjetër parashihet brenda Korrikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *