Rrogën e Blendi Fevziut as nuk e kishit imagjinuar

Ai është një ndër gazetarët më të mirë në Shqipëri dhe siç thuhet lart e poshtë, edhe ndër më të paguarit. Por e kishit menduar ndonjëherë sa paguhet Blendi Fevziu? I ftuar në emisionin e Bora Zemanit dhe vëllezërve Veshaj, “3shat”, Blendi Fevziu ka zbuluar diçka që nuk e kishim ditur për rrogën e tij, transmeton Revista Class.

Në rubrikën “Makina e së vërtetës”, Blendi ka folur për profesionin e tij dhe për pyetjen për të cilën të gjithë janë kuriozë: Sa paguhet ai? Pyetjes nëse është gazetari më i paguar në Shqipëri, Blendi i është përgjigjur se nuk e di, pasi nuk i di rrogat e gazetarëve të tjerë. Për sa i përket rrogës së tij, ai nuk zbuloi një shifër konkrete, por pranoi se paguhet më shumë se 7000 euro në muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *