“Ç’punë kam me dhëndrin, do jem i keq”, Blendi Fevziu ka pretendime për të bijën

Blendi Fevziu flet rrallë për marrëdhëniet e tij me vajzat. Në një intervistë për emisionin “3shat”, Bora Zemani e ka pyetur se si do të jetë Blendi në raport me dhëndrin e ardhshëm.

Gazetari është baba i dy vajzave, Mishel që tashmë është e rritur dhe e pavarur dhe Aislin, që e kemi njohur në disa foto të publikuara nga Blendi Fevziu.

Se çfarë vjehrri do të jetë gazetari në raport me dhëndrit e tij të ardhshëm, e ka shuar kuriozitetin për të gjithë.

“Se kam menduar ndonjëherë, por i keq shumë do jem”, është shprehur Blendi Fevziu, pas pyetjes që i ka drejtuar Bora Zemani.

Ndërsa pyetjes së dytë “se çfarë nuk duhet të ketë dhëndri i ardhshëm i gazetarit”, Blendi i përgjigjet kështu: “Këtë s’e mendoj, ta zgjedhë vajza, çfarë pune kam unë me dhëndrin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *