Arbana i shpreh ndjenjat publikisht Eduartit: “Më ka marrë malli…“ (FOTO)

Prej kohësh në media është përf.olur për një l.idhje mes moderatores Arbana Osmani dhe regjisorit, Eduart Grishaj. Ndonëse dyshja nuk kanë folur l.idhur me këtë, ata janë k. apur mat nëpër rrugët e Tiranës, ndërsa kanë qenë edhe me pushime bashkë. Së fundmi moderatorja ndodhet në Turqi bashkë me familjen e saj dhe djalin, Jon. Ndërsa nga ana tjetër, Eduarti publikon një rrjetet sociale, foto nga pushimet ku ishte bashkë me Arbanën në Mykonos, të paktën ky detaj nuk i shp. ëtoi publikut. Në një foto të publikuar nga ky i fundit, ka komentuar edhe Arbana. Moderatorja këtë herë ka lënë mënjanë privatësinë, dhe i ka shprehur publikisht se i mungon. “Më mungon,” shkruan Arbana bashk.ëngjitur postimit të regjisorit. “Edhe mua gjithashtu”, i është përgjigjur Eduarti.

Prej kohësh në media është përf.olur për një l.idhje mes moderatores Arbana Osmani dhe regjisorit, Eduart Grishaj. Ndonëse dyshja nuk kanë folur l.idhur me këtë, ata janë k. apur mat nëpër rrugët e Tiranës, ndërsa kanë qenë edhe me pushime bashkë. Së fundmi moderatorja ndodhet në Turqi bashkë me familjen e saj dhe djalin, Jon. Ndërsa nga ana tjetër, Eduarti publikon një rrjetet sociale, foto nga pushimet ku ishte bashkë me Arbanën në Mykonos, të paktën ky detaj nuk i shp. ëtoi publikut. Në një foto të publikuar nga ky i fundit, ka komentuar edhe Arbana. Moderatorja këtë herë ka lënë mënjanë privatësinë, dhe i ka shprehur publikisht se i mungon. “Më mungon,” shkruan Arbana bashk.ëngjitur postimit të regjisorit. “Edhe mua gjithashtu”, i është përgjigjur Eduarti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *