Punët ‘pikë e pesë’ Zanfina Ismaili me dashurinë

Zanfina Ismaili punët ‘pikë e pesë’ me dashurinë.
“Partizani i vogël” është hiti që e ngjiti këngëtaren Zanfina Ismajli në skenën muzikore.

Me një paraqitje eksplozive arriti që kënga e saj të mbes sot e nga ajo ditë një hit paharrueshëm,
Karrierën e saj muzikore e vazhdon edhe sot edhe pse me pauza të kohë pas kohshme,
por kur kthehet sigurohet që të godasë në shenjë më ndonjë hit të radhës.
Jo vetëm jeta muzikore, por edhe jeta personale e Zanfinës ka zgjuar çdo herë kureshtje, edhe pse ka qenë e rezervuar në këtë aspekt.

Shpesh është spekuluar për ndonjë lidhje të mundshme të saj,
por këngëtarja nuk ka zbuluar diçka më tëpër duke e mbajtur sekrete.

Ndërkohë,
mbrëmë Zanfina ka hedhur një imazh mbi të cilin ka vënë përshkrimin “Është e komplikuar”.

Me gjasë këngëtarja qenka në një lidhje të komplikuar dhe shpresojmë të gjejë zgjidhjen e duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *