Sa të dashur ka pasur Elita? Përgjigjet vetë këngëtarja

Në edicionin e kësaj të premte në emisionin Flitet.se në Alsat, në rubrikën e
përjavshme ‘n’siklet’ është vënë Elita Ziberi. Kur njeriu vihet në siklet ndonjëherë edhe pa dashje përgjigjet sinqerisht.

Kështu ndodhi edhe me Elitën nga pyetjet e sikletshme të cilat iu parashtruan.
Në momentin kur gazetarja e Flitet.se e pyet se sa të dashur ajo ka pasur, Elita me skuqje në fytyrë dhe gjysmë goje përgjigjet se shumë.

Për të parë këtë dhe shumë përgjigje tjera interesante të Elitës më poshtë keni edhe linkun e intervistës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *