Afrona tregon se është magjetore e mirë, tash gatuan fli

Afrona edhe gatuan mirë, tash u mësua të bëj fli.

Kemi menduar që Afrona po merret veç me organizimin e ahengut të dasmës së saj me Bleron, mirëpo ajo njëkohësisht po përgaditet të jetë edhe një grua e mirë dhe e kujdesshme.

Tani më shumë se kurr çifti Blero dhe Afrona po e dëshmojnë se e duan shumë njëri tjetrin dhe janë të gatshëm të nisin një jetë bashkë, shkruan “Kosovarja”.

Paralajmërimet për dasmën e tyre janë bërë qysh moti e tani thuajse janë në fund të përgaditjeve. Por nuk bëhet fjalë veç pë ahengun, të ftuarit, e dukja e çiftit, Afrona po del të jetë një femër e përgjegjshme dhe shumë e kujdesshme.

Duke parë që dasma po afrohet ajo është mësuar të gatuaj, tani din të bëj edhe fli, ushqim ky tradicional.

E këtë na e zbuloi vet modelja e cila e ndau këtë detaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *