Ky është bashkëshorti i Shkurte Fejzes- ja me çka merret ai

Kush është realisht dhe me çka merrej bashkëshorti i Shkurte Fejzes?

Hajrush Behluli njihet si bashkëshorti i këngëtares Shkurte Fejza, shkruan “Kosovarja”.

Ai, është prej shumë vitesh bashkë me Shkurten, që e ka edhe bashkëvendase, pasi të dy janë nga Mushtishti.

Hajrushi e ka fituar zemren e bilbilit të fshatit, që shpejtë u bë bilbili i skenës muzikore shqiptare.

Hajrushi është ekonomist i diplomuar dhe ka punuar edhe në Ministrinë e Shërbimeve Publike.

Hajrushi e ka mbështetur gjithmonë karrieren e të shoqes, duke qenë edhe menaxheri i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *