Beckham blen banesën më të shtrenjtë në botë (PAMJET)

David Beckham është gati të vendosë një rekord absolut: 40 milionë euro për një apartament në Miami. Ish-Spice Boy (gruaja e tij) mund t’i lejojnë vetes banesën më të shtrenjtë në botë.
Siç ka bërë të ditur “The Sun”, ish-futbollisti është gati të realizojë një super blerje: një apartament në Miami që ka një vend për uljen e helikopterit në tarracë.

Kurrë më parë nuk është blerë një shtëpi me një vlerë të tillë dhe ky do të ishte një rekord i jashtëzakonshëm. Bëhet fjalë për një ndërtesë të krijuar nga e ndjera Zaha Hadid, arkitekte me famë botërore.

Ndërtesa është e 215 metra e lartë, ka 62 kate dhe një pishinë, e cila është e lidhur në mënyrë të drejtpërdrejtë me plazhin e Miamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *