Кјо është Кëngëtarja Ѕhqiptare që mori 38 mijë euro në një dasëm

Shkurtja është një nga këngëtaret e preferuara, që shumëkush dëshiron ta ketë në dasëm dhe të paguajë çmimin që ajo kërkon.
Por në një dasëm gjatë sezonit të dasmave që e lamë pas në Maqedoni, Shkurtja ka qenë me fat dhe ka arritur që të fitojë rreth 38 mijë euro.

Një video origjinale me muzikë tallava, tregon se Shkurta ka marrë për një natë në këtë dasëm 38 mijë euro.
Për më tepër shihni pamjet në videon më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *