Artistët Blerim Destani dhe Xhevdet Jashari në “Horse Riding 1May” në Kodrën e Diellit mbi Tetovë!

Horse Riding 1MAY siç duket është duke bërë aktivitete

sa befasuese, po aq relaksuese në Bjeshkët e Sharrit, pikërisht

në bjeshkët që lidhen fshatrat në Malësinë e Tetovës,

duke filluar nga fshati Gajre, Lisec, Shipkovicë, Bozovcë e Veshallë!

Artistët tetovar me famë botërore

Blerim Destani dhe Xhevdet Jashari

mysafir të “Horse Riding 1May” në Kodrën e Diellit në Tetovë!
#HorseRiding1May

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *