Kjo është gruaja e Halil Kastratit – zonjë e rëndë dhe e devotshme

Humanisti Halil Kastrati, bashkë me organizatën që e drejton, “Jetimat e Ballkanit”, prej vitesh e kanë të shtrirë thuajse në të gjitha trojet shqiptare aktivitetin e tyre bamirës, shkruan “Kosovarja”.

Kastrati, njihet tashmë si njeriu që u del në ndihmë njerëzve, që është gjithmonë në gadishmëri për të mbledhur mjete dhe për tu zgjatur dorën jetimëve dhe familjeve skamnore.
Halilin, e kemi parë thuajse përherë me lot në sy, e së fundi, duke qesh e gëzuar, pasi po e martonte djalin e tij, shkruan “Kosovarja”.

Me këtë rast, u zbulua edhe imazhi i zonjës së këtij zotëriu, bashkëshortes së Halil Kastratit.

Çifti, kishin gëzim dhe dukeshin gjatë gjithë kohës në kulmin e lumturisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *