Xheison Bafti me një foto shumë të bukur, ndezi e gjithë publikun

Xheison Bafti është vogëlushi që rrëmbeu zemrën e publikut. Vogëlushi u bë i njohur në emisionin e ‘Në Kurthin e Piter Pan’ dhe për faktin pasi ai s’mund të shqiptojë dot shkronjën ‘K’.

Pasi u shpreh se ‘Janë shumë të mira taramelet se çokallatat të prishin dhëmbët’ Xheisonit i nglei nofka ‘Taramelja’e Piter Panit.

Së fundmi ai ka mbushur 8 vjeç dhe është suprizuar në mes të emisionit nga familja dhe shokët e shoqet në ‘Kurthin e Piter Pan’. Dhe foto qe ndezi fb shihet me poshte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *