Gruaja e Thaçit dhe Veselit e kallin kanaxheqin, kështu vallëzojnë së bashku

Presidneti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se keto ditë janë tejet te ngarkuar me agjenden politike, por si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanê mendjen te politika.

Preokupimi i bashkëshorteve të tyre, është se cila të duket më bukur.
Ato sonte po shijojnë festën e dasmës se kanagjeqit të vajzes se deputetes se pdk, Sala Berisha Shala

Kosova Post ju sjell foto nga kjo festë ku zonja e parë e shtetit, Lumnije Thaçi dhe bashkërshortja e Kadri Veselit, Violeta janë të ftuara speciale ne kete festë.
Ato nuk hezitojnë edhe të vallzojnë dhe duken aq të thjeshta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *