Kush e dërgoj këngëtaren Violeta Kajtazi në Qabe

Violeta Kajtazi është ndër emrat e njohur të muzikës popullore, këngëtare e angazhuar dhe mjaftë e pëlqyer nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi po vijnë më shumë këngë e videoklipe nga Violeta, që një kohë mungonte me projekte personale.Këngëtarja zë ëmbël gëzon shoqërinë e një pjese të mirë të këngëtarëve të estradës, ndërkohë që Lori mbetet mikja e saj më e afërt, shkruan “Kosovarja”.E, një mik i këngëtares aktualisht gjendet në vendin e shenjtë, në Qabe. Ai, atje e ka dërguar edhe emrin e këngëtares./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *