Vajza e Ukshin Hotit (Erleta) : Më plasët me Islamizma, gjyshërit i kemi pasë Krishterë

Ish Gazetarja dhe e bija e patriotit Ukshin Hoti ka shpërthyer me deklarata AntiIslame prap, ajo së fundmi ka kritikuar Plakun haxhi Ramadan Hyseni i cili dhuroi 10 ari truall në lagjen Emshir me vlerë prej (220.000€) për KBI Prishtinë për ndertimin e Xhamisë.

Erleta Hoti e cila shpesh thirret në famën e Babait (edhe pse vëllau i tij publikisht është distancuar nga ajo) edhe kësaj radhe ka vazhduar të poston në rrjete sociale qendrime kontraverse islamofobe, ja shkrimi i saj i plotë:I kish dhuru tipi 200 mije euro per ndertim te xhamise. Bac a po don me na e bo 4 katershe e me 6 minare a? M’plaset me islamizma kur gjysherit i keni pase te krishtere.

Ne anen tjeter zyrtaret deklarojne me perqindje se sa muslimane jane ne shqiptari pa e bo as edhe nje statistike profesionale. Hajt futjani kot si gjithe te tjeret se ne vendet arabe jeni duke jetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *