Fatime Fetai me çantë 2,550 euro, nga këto para?

Prokurorja Speciale Publike Fatime Fetai padyshim që shijon një luks të madh. Sipas mediave të vendit Fetai një herë u shfaq me një bundë luksoze që kishte vlerën prej 830 eurosh ku mori jehonë të madhe në opinion, por e arriti të tekalojë lajmin për jetën e shtrjntë që bën duke mohuar gjithçka që kishin shkruar mediat e vendit.

Tani sërish shfaqet Fatmija me një çantë Guçi që kushton hiq më pak se 2249 funta angleze ose rreth 2550 euro sipas çmimit origjinal në salonet e Guçit.

Ndryshe gjithë opinioni tani i ka sytë ka PSP-ja ku kryetarja Katica Janeva keqpërdori pozicionin e saj, ku sot gjendet në paraburgim për rastin “Reket” bashkë me Boki 13 dhe biznesmenin Kiçec. /TS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *