Unë me fejesë, e me martesë, e me lindje, të gjitha për njëherë do t’i bëjë

Mbrëmë, njëra nga motrat Mustafa, Lulja kurorëzoi lidhjen e saj të dashurisë me fejesë, shkruan GazetaBlic.Lulja dhe Albani kishin organizuar ceremoninë e fejesës së tyre duke mbledhur familjarët dhe njerëzit e tyre të afërt.Në mesin e të ftuarve ishte dhe këngëtarja Shkurte Gashi e cila për emisionin “Mirage” foli edhe për fejesën e saj.

“Unë me fejesë dhe martesë e lindje të gjitha për njëherë do t’i bëjë”, ishin fjalët e Shkurte Gashit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *