Kallashi 14 vjeçare. Ku ishte, si dukej[Foto]

Depërtimi i saj në publik ishte shumë interesant dhe i papritur.

Donjeta Kosumi, apo ndryshe e njohur tek publiku si Kallashi, u bë e njohur falë vallëzimeve dhe të pasmeve të saj, shkruan Kosovarja.

Diçka konkrete dhe më të thellë nuk di askush për Kallashin, përveç se linjat e saj bombastike dhe dridhjet e saj janë të njohur për të gjithë.

Por, a e keni pyetur veten ndonjëherë se si dukej Kallashi kur ishte në moshën e adoleshencës?

Atëherë ne iu sjellim një pamje të saj për të parë se si është dukur në moshën 14 vjeçare, përmes së cilës do të mund të njihni një vajzë të njomë e me nurin e bukurisë që rrallë kush e ka. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *