Brenda shtëpise së Ardit Gjebreas, shikoni sa të bukur dhe luksoze e ka (Foto)

Kur vjen çështja tek shtëpia, Arditi gjithmonë tregohet i rezervuar duke shfaqur sa më pak detaje në fotografi apo video të postuara në rrjete sociale.

Edhe për festa nuk mund të ishte ndryshe. Por, mirë që Joni ka ardhur në Tiranë dhe përmes “story” të postuara në profilin e tij në Instagram na ka treguar më shumë nga shtëpia e familjes Gjebrea.

Pema e zbukuruar me kujdes si edhe shandani klasik padyshim morën gjithë vëmendjen tonë dhe me siguri reflektojnë shijen e zonjës së shtëpisë.

Kur vjen çështja tek shtëpia, Arditi gjithmonë tregohet i rezervuar duke shfaqur sa më pak detaje në fotografi apo video të postuara në rrjete sociale.

Edhe për festa nuk mund të ishte ndryshe. Por, mirë që Joni ka ardhur në Tiranë dhe përmes “story” të postuara në profilin e tij në Instagram na ka treguar më shumë nga shtëpia e familjes Gjebrea.

Pema e zbukuruar me kujdes si edhe shandani klasik padyshim morën gjithë vëmendjen tonë dhe me siguri reflektojnë shijen e zonjës së shtëpisë.

Joni dhe Anna kanë zgjedhur të kalojnë ditën së bashku. Si fillim një fotografi në shtëpi dhe më pas janë nisur jashtë.

Ne u kënaqëm nga shtëpia e bukur, urojmë që dhe Joni me Annën të kënaqen sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *