Këngëtarja e njohur shqiptare zihet me një femër tjetër për shkak të bashkëshortit

Këngëtarja Blerina Brakaj është shumë aktive në rrjete sociale.Në Instagram ajo vazhdimisht ndan me ndjekësit e saj foto të ndryshme, kryesisht familjare.Së fundmi, Blerina ka postuar një foto në makinë me të shoqin.

Fotoja përveç komenteve pozitive, ka rënë dhe pre e kritikave, siç është komenti i një ndjekësje e cila i ka shkruar:” Ngele duke i bërë burrit reklamë! Je person publik.” Blerina nuk e ka pritur mirë këtë koment dhe e acaruar i është përgjigjur komentueses, duke treguar dhe marrëdhënien e ngushtë që ka me burrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *