Duket si 20 vjeçe, por ja sa vjeç është Eli Fara

Këngëtarja Eli Fara, me zërin e saj mahnitës e pamjen mbresëlënëse ka arritur që të jetë shumë e dashur për publikun e gjerë.

Përveç pozitivitetit që ka si person, me çka edhe e karakterizojnë miqtë e saj, për Elin shpesh flitet edhe për diçka tjetër.

Kohëve të fundit madje po diskutohet edhe për vajzën e saj Marina
Farën e cila si duket po shkon hapave të nënës për nga bukuria.

Por, ndonëse vetë këngëtarja duket si 20-vjeçe, a e dini sa është ajo në të vërtetë?

Eli ka lindur më 21 maj të vitit 1967 në Korçë dhe është plot 53 vjece.

Epo duket se mosha për Elin mbetet thjesht një numër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *