2 orë pas ndarjes së Loredanës nga Mozziki, ky është veprimi i vllaut të Loredanës

Gjithçka që në fillim po tentohet që të mbahet larg syve të publikut mirëpo Prive.al ka arritur të mësojë nga burime të afërta me dyshen shkaqet e ndarjes së çiftit.

‘Situata nuk ka qenë aspak e lehtë për t’u përballuar që prej shpërthimit të skandalit me çiftin zviceran mirëpo Mozzik është kujdesur që t’i qëndrojë pranë Loredanës gjithë këtë kohë.

Bllokimi i xhirollogarive bankare në muajin Qershor bëri që artistja të ketë probleme edhe më të thella emocionale.Mirëpo në këtë rast, vulën e mospajtimeve e kanë pasur çështje në lidhje me karrierën dhe të ardhmen e përbashkët’ – marrin vesh burime të portalit.Krejt pas ksaj vellau i Loredanes publikoi nje video duke then.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *