Një burrë shumë më i moshuar se ajo, ky aktor i njohur është burri i ‘Ferides’

Seriali ‘më fal’ është një ndër më të ndjekurit nga publiku shqiptar

E është ky serial që e bëri të njohur aktoren turke Seyma Korkmaz që luante rolin e ‘Ferides’, përcjell ORAinfo

Feridja jashtë nga seriali është e martuar dhe vazhdimisht paraqitet në publik me burrin

Ndonëse nuk e keni ditur, Cyneit Mete është burri i saj, dhe që poashtu luan në të njëjtin serial me të

Mirëpo, ai duket të jetë shumë më i moshuar se ‘Feridja’, dhe kjo gjë vëerhet në fotot e tyre të përbashkëta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *