Ngjajnë shumë në pamje, por a e dini se çfarë janë mes vete Presidentja e Kroacisë dhe moderatorja Eni Cobani

Kolinda Kitarovic është Presidentja e Kroacisë. Ajo njihet për bukurinë dhe stilin që ka. Tek shqiptarët Kitarovic ka një respekt të madh dhe të veçantë.

Deklaratat e saj kundër Serbisë, dhe mbështetja e vazhdueshme ndaj Kosovës dhe Shqipërisë, kanë bërë që Kitarovic, t’i merr zemrat e shqiptarëve, shkruan Gazeta NewBorn.Por Kitarovic nëse jo në Kroaci, apo diku tjetër, sozin e saj e ka në Shqipëri, dhe ajo është moderatorja Eni Cobani.

Pse ngjajnë kaq shumë, a kanë lidhje mes vete diçka?Në realitet Presidentja Kitarovic dhe moderatorja shqiptare Eni Cobani, nuk janë asgjë mes vete, por vetëm nga pamja fizike ngjasojnë shumë.Madje ka pasur hipoteza se ato janë edhe ”motra” mes vete, transmeton Gazeta NewBorn.Më poshtë ua sjellim disa fotografi të Presidentës së Kroacisë, Grobar Kitarovicit dhe moderatorës shqiptare, Eni Cobani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *