Adelina mëson djalin të flas shqip,kjo video do t’ju ëmbëlsojë ditën

Një vit më parë këngëtarja e njohur, Adelina Tahiri, u bë nënë për herë të parë të një djali që e pagëzoi me emrin Jon. Ajo dhe bashkëshorti i saj maqedonas, Sejoza Markov, kanë treguar se janë shumë të dashuruar me njëri-tjetrin dhe këngëtarja shumë herë është surprizuar nga ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *