Aktorit të “Shpk Nazi” i doli problem të futet në stadiumin “Fadil Vokrri”

Aktori i njohur dhe mjaft i dashur kosovar, Muhamed Arifi i njohur me rolin e ‘Liridonit’ tek seriali ‘Shpk Nazi’ ka pasur problem të hyjë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’.
Kjo pasi ai kishte harruar ta marrë biletën por fatmirësisht një shok i tij nga brenda ka arritur të ja sjellë biletën dhe pastaj është lejuar të hyjë në stadium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *