Pas pushimit, Nora Istrefi në darkë me zyrtarin e AAK-së

Nora Istrefi është njëra prej këngëtarëve me të përfolura për momentin

E derisa këto ditë ajo ishte bërë temë për pushimet e saj bashkë me vajzën dhe nënën, sot këngëtarja është kthyer në Prishtinë.

Pas kthimit të saj ajo ka zgjedhur që të jetë në një darkë ku është parë edhe zyrtari i AAK-së, Besnik Tahiri duke cakërruar gotat me këngëtaren.

Përpos Besnikut, Nora është e shoqëruar edhe me një këngëtare që ka pasur më parë një histori shkurorëzimi.

Ajo është parë me Jehona Sopin, e cila vite më parë ishte shkurorëzuar nga bashkëshorti i parë i saj, një reper, për t’u martuar me një bankier. /GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *