Fansat e ofendojnë Big Mamën, kështu ju kthehet ajo

Big Mama mund të cilësohet si ngë nga vajzat më guximtare të ekranit shqiptar.

Ajo ia doli që nga mbi peshë, të kthejë një trup elegant që shumë vajza e kanë zili.

Tashmë ajo ka një peshë ideale trupore, megjithatë komentet negative të ndjekësve të saj vazhdojnë ende.

Së fundmi ajo ka publikuar në Instagram disa foto ku shfaqet me bikini dhe vihet re se tek krahu i saj janë krijuar disa rrudha.

Ky detaj nuk u ka shpëtuar ndjekësve, të cilët me anë të komenteve e kanë vënë në dukje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *