Kështu ‘përlahen’ mes vete çikat e Shkurtes

Çikat e Shkurtes ‘përlahen’ mes vete.
Këngëtarja e njohur Shkurte Fejza ka tri vajza, Gresën, Besianën dhe Agnesën.

Publiku i njeh mirë të trija, pasi janë pjesë e mediave rozë pothuajse çdo ditë, shkruan Kosovarja.
Gresa dhe Besiana kanë trashëguar talentin e së ëmës për të kënduar, ndonëse Besiana këndon në një tjetër zhanër.

Ato kanë krijuar publikun e vet që i pëlqejnë dhe përcjellin secilin aktivitet të tyre.
Motrat kanë raporte shumë të mira me njëra-tjerën ku shfaqen pothuajse gjithmonë bashkë.

Në pushime bashkë, në shoping poashtu, vërehet një dashuri e pastër mes tyre.
E shpesh bëjnë gjeste interesante në rrjetet sociale duke e xhiruar njëra tjetrën, video të cilat i ndajnë me ndjekësit.

Edhe sot ato kanë kaluar kohë bashkë, por që duket se diçka e nervozoi Besianen teksa në storien e Gresës shfaqet me një shikim ndër vetulla.
Kurse Gresa nuk ka hezituar ta quaj atë “mrrolqe”, mbiemër ky ledhatues padyshim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *