Një këngë e dhimbshme për ikjet nga vendi dhe gurbeti

Është publikuar një këngë ku i këndohet ikjeve historike shqiptarëve nga vendi i tyre.

Këngëtarët Salih e Sami Gashi i këndojnë dhe qajnë me lot ikjes së shqiptarëve që nga koha e Skenderbeut e deri tek ikjet e fundit.

Kënga që përshkruan realitetin e hidhur është e shoqëruar me një videoklip me skena që i ndodhin shumë shpesh familjeve shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *