A e keni ditur Kjo është diferenca në moshë mes Enit dhe Gencit

Genc Prelvukaj dhe këngëtarja nga Shqipëria Eni Koçi tashmë e kanë bërë pothuajse publike romancën e dashurisë së tyre.

Ata po shfaqën së bashku në vende të ndryshme.

Para disa ditësh gjatë një interviste, Genci ka treguar se është njohur me prindërit e Enit dhe me ta raportet i ka shumë të mira.

Eni dhe Genci, janë një nga çiftet e estradës të cilët komentohen shumë në media rozë.

Sipas disa informacioneve, thuhet se familja e Enit nuk e pranon Gencin si bashkëshort të vajzës së tyre, për shkak se ky i fundit ka qenë i martuar me parë dhe ka edhe një djalë.

Por përveç kësaj, çifti kanë një diferencë të madhe në moshë.

Genci, është 15 vite më i madh se këngëtarja Eni, pra ata kanë 15 vite diferencë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *