‘Faruk’ dhe ‘Gylsereni’ dikur burrë e grua, ja fotot nga dasma e tyre

Ozcan Deniz dhe Nurgul Yesilcay janë dy prej aktorëve më të njohur turk dhe më të përfolurit për momentin.

Ata me rolet e tyre u bënë shumë të njohur sin ë publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Në publikun shqiptar Nurgul u bë e njohur me rolin e ‘Gylserenit’ në serialin ‘Paramparca’ kurse Ozcan u bë I njohur me rolin e ‘Farukut’ në serialin ‘Nusja nga Stambolli’.

Ndonëse nuk e keni ditur ata para disa viteve kanë qenë të martuar me njëri-tjetrin dhe tani ende në rrjete sociale i shohim fotot e dasmës së tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *