Majku do të xhelozojë, ja kujt thotë Majlinda që i ka ngjarë Roani

Ajo është femra më e komentuar aktualisht.

Modelja shqiptare, Majlinda Zeka ka postuar në ‘Instagram’ një foto të Roanit dhe mund të shohim qartë se kujt i ka ngjarë.

Në këtë foto krahasuese, shihet që Roani është pothuajse identitik me Majlindën.

Roani është fryti i dashurisë së Majlindës dhe Majkut, reperit shumë të njohur shqiptar.

Ndonëse çifti janë ndarë, ata janë prindër të përkushtuar të Roanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *