Një burrë i moshuar dhe me mjekërr, kaq shumë ka ndryshuar ‘Xhihani’

Erkan Petekkaya është një prej emrave më të përfolur të kinematografisë turke.

Me rolet e tij ai arriti të jetë shumë i njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj, përcjell ORAinfo.

Në publikun shqiptar ai u bë i njohur me rolin e ‘Xhihanit’ në serialin e njohur turk, ‘Paramparca’.

E pas serialit duket se ‘Xhihani’ ka ndryshuar shumë dhe në fotot që I shohim ai tani duket shumë më i moshuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *